Houtmarkt 67a

In het historisch centrum van Zutphen vindt u achter de monumentale gevel Verhuurdvan Houtmarkt 67 een geheel verbouwde en gemoderniseerde, ruime woning, verdeeld over twee verdiepingen. De woning is gesitueerd boven een winkel.

De woning is volledig gerenoveerd en op dit moment worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Oplevering van de woning vindt op korte termijn plaats. Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen doorspreken.

Indeling

Via de centrale hal betreedt u op de eerste verdieping de entreehal met toilet en trapopgang. Vanuit de hal komt u in de woonkamer van waaruit u door de grote raampartij over de Houtmarkt kijkt. Naast de woonkamer is er een werk- of hobbykamer en via de woonkamer komt u in de ruime, moderne keuken van waaruit u door openslaande deuren toegang heeft tot het dakterras.
Via de trap in de entreehal komt u op de overloop van de tweede verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, aparte douche en toilet. Op de overloop bevindt zich de cv-opstelling en wasmachine-aansluiting.

Leuk om te weten: in 2006 heeft Jeroen Krijnen, gemeentelijk bouwhistoricus gemeente Zutphen, de oudheid van de kap van nummer 67 gecontroleerd. Hij heeft vastgesteld dat deze dateert uit 1350.

 

 Houtmarkt 67aHoutmarkt 67a
Klik op het beeld voor meer foto’s die een beeld schetsen van de werkzaamheden

 

Reacties zijn gesloten.